Restaurant JuNa | Koffie, borrel, lunch & diner

Over ons

Restaurant JuNa staat voor betaalbare luxe in een informele huiskamer-setting. Je kan er genieten van een hedendaagse Franse keuken, werkend met diverse lokale producten. De focus ligt dan ook voornamelijk op kwalitatieve ‘eenvoud’, met mooie verse producten en een liefdevolle touch van de chefs.

Jop is een ambitieuze jonge kok die zijn stage af heeft gerond bij onze voormalige buren ‘ Hotel restaurant Zeeland’ onder de vleugels van Paul waar hij veel van heeft geleerd en is doorgegroeid tot keuken chef, daar leidde hij de keuken samen met de eigenaar ‘Paul van Tatenhoven’. Hij leerde veel over vis, schelp- en schaaldieren, maar ook zeker over de kunst van het ambachtelijke werken, alles zelf vers maken. Hij is dan ook altijd hongerig naar iets nieuws, hij blijft zich ontwikkelen en daardoor zichzelf maar ook zijn voormalig leerling en inmiddels rechterhand Jan prikkelen voor nieuwe ideeën. Als keukenchef heeft hij deze keuken naar een hoger niveau getild; pure ambacht, van het zelf roken van vlees, bedenken van mooie samengestelde menu’s tot het werken met kers verse vis van onze lokale leveranciers.
 
Gastvrouw Judith onthaalt alle gasten warm en persoonlijk met oog voor detail. Ze werkte 10 jaar als ‘bijbaan’ in de horeca zowel achter de bar als, als gastvrouw. Daarnaast volgende ze haar opleiding en werkte ze in de kinderopvang, oftewel Judith houdt niet van stilzitten. Toen JuNa inmiddels twee jaar geleden op haar pad kwam, kwam haar droom uit. ‘Weliswaar een sprong in het diepe, maar een onwijs toffe kans’, zoals ze zelf zegt. Een mooie locatie waar veel potentie in zit, dat is inmiddels wel gebleken. Judith is stressbestendig, nuchter en niet gek te krijgen! Met een gezonde dosis humor en veel geduld kan ze de hele wereld aan. Ze heeft zich door deze ervaringen weten te ontwikkelen tot een gastvrouw pur sang, trotse eigenaresse van haar top team & top zaak. Judith, maar ook Jop verloor er zijn hart.

Lunch bij JuNa: tijd om te genieten

Het hele jaar door kunt u bij JuNa genieten van de lekkerste gerechten, gemaakt met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Een zakelijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner: wij verrassen u met de lekkerste gerechten.

Uitgebreid diner

U start uw diner in Restaurant JuNa natuurlijk met een smakelijk voorgerecht, zoals één van onze soepen, salade of vis- of vleesgerecht. Op onze kaart vindt u een groot aanbod aan voorgerechten: voor ieder wat wils! Uw diner afsluiten met een heerlijk nagerecht? Check onze uitgebreide menukaart!

Regelmatig verrast onze chef-kok met specials. Vraag de bediening naar meer informatie.

Eten bezorgen en afhalen | Bekijk ons menu | Restaurant JuNa Tholen

Strijk neer op ons terras

Tholen is een ideaal startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht over het eiland Tholen. Geen zin om zelf te trappen? Ga er op uit met de e-chopper: reserveren kan via info@restaurantjuna.nl of 0166-745288. Start met een drankje op ons terras of geniet na afloop van onze proeverij met koude en warme snacks én een lekker verfrissend drankje. Ontdek hoe sfeervol Tholen bij avond is. Wij zijn open tot de late uurtjes!

Praktische info

  • Reserveren voor ons restaurant kan via onze online reserveringsmodule
  • Ons restaurant en terras zijn rolstoeltoegankelijk
  • Honden zijn welkom (niet in het hotel)
  • U kunt gratis parkeren aan de haven van Tholen
  • Besloten feestjes of zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk. Neem via info@restaurantjuna.nl of 0166-745288 contact met ons op