Restaurant JuNa | Ontbijt, koffie, borrel, lunch & diner

Restaurant JuNa is de nieuwste hotspot van Tholen om te genieten van een lekker ontbijt, koffie met gebak, gezellige borrel, smaakvolle lunch of heerlijk diner. U vindt ons restaurant aan Kaaij 2 in Tholen. Een prachtige, sfeervolle locatie direct naast de haven. Zien wij u binnenkort in ons restaurant of op het ruim opgezette terras?

JuNa en corona

In verband met de coronamaatregelen is op dit moment enkel ons terras geopend. Reserveer uw plekje nu alvast via 0166-745288. Wij houden ook enkele tafels vrij voor gasten die niet hebben gereserveerd.

Daarnaast bezorgen wij onze gerechten bij u thuis. Afhalen aan Kaaij 2 is ook mogelijk. Bekijk ons bezorg- en afhaalmenu.

Lunch bij JuNa: tijd om te genieten

Het hele jaar door kunt u bij JuNa genieten van de lekkerste gerechten, gemaakt met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Een zakelijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner: wij verrassen u met de lekkerste gerechten.

Uitgebreid diner

U start uw diner in Restaurant JuNa natuurlijk met een smakelijk voorgerecht, zoals één van onze soepen, salade of vis- of vleesgerecht. Op onze kaart vindt u een groot aanbod aan voorgerechten: voor ieder wat wils! Uw diner afsluiten met een heerlijk nagerecht? Check onze uitgebreide menukaart!

Regelmatig verrast onze chefkok met specials. Vraag de bediening naar meer informatie.

Eten bezorgen en afhalen | Bekijk ons menu | Restaurant JuNa Tholen

Strijk neer op ons terras

Tholen is een ideaal startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht over het eiland Tholen. Geen zin om zelf te trappen? Ga er op uit met de e-chopper: reserveren kan via info@restaurantjuna.nl of 0166-745288. Start met een drankje op ons terras of geniet na afloop van onze proeverij met koude en warme snacks én een lekker verfrissend drankje. Ontdek hoe sfeervol Tholen bij avond is. Wij zijn open tot de late uurtjes!

Praktische info

  • Reserveren voor ons restaurant of terras kan via 0166-745288
  • Ons restaurant en terras zijn rolstoeltoegankelijk
  • Honden zijn welkom (niet in het hotel)
  • U kunt gratis parkeren aan de haven van Tholen
  • Besloten feestjes of zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk. Neem via info@restaurantjuna.nl of 0166-745288 contact met ons op