Huur een E-chopper in Tholen. Verken het eiland!

Een E-chopper is een prachtige manier om het eiland Tholen te verkennen! Voel de wind in je haar. Ruik de zilte zeelucht. Laat het rustgevende, groene landschap aan je voorbij glijden. Hotel Tholen aan de haven van Tholen is de ideale start voor een mooie tocht over het eiland Tholen of West-Brabant. De E-chopper is te huur voor groepen vanaf 2 personen. Reserveren kan tot 24 uur van tevoren (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Wat te doen in Tholen?

Blijft u een nachtje slapen bij Hotel Tholen, viert u een langere vakantie in Tholen of bent u een dagje uit? Eropuit met de E-chopper is voor iedereen een aanrader! Een E-chopper wordt, zoals de naam het al zegt, elektrisch aangedreven. De chopper gaat 25 km per uur, een helm dragen is daarom niet verplicht. Rijden met de chopper is leuk voor jong en oud. Wij verhuren aan personen vanaf 16 jaar die in het bezit zijn van een (brommer)rijbewijs. De choppers worden verhuurd voor één persoon, maar in noodgeval kan een tweede persoon meerijden. 

Mooie route over het eiland Tholen met de e-chopper

Als u een E-chopper bij Hotel Tholen huurt krijgt u gratis een mooie routekaart over het eiland Tholen mee. De route is ook te downloaden op uw telefoon.

Zo komt u automatisch langs al het moois dat dit eiland, omringd door de Oosterschelde, te bieden heeft: oneindige dijken, molens, boerenhoeves, kernen en prachtige vergezichten tot aan de Zeelandbrug. Het eiland Tholen wordt ook wel een onontdekte parel aan de Oosterschelde genoemd. Veel mensen komen hier om te fietsen, wandelen of duiken.

Huur een E-chopper in Tholen. Verken het eiland!

Het strandje bij de Bergse Diepsluis is in de zomer een populaire locatie om te zwemmen en zonnen. Gelukkig is het toerisme hier nog niet zo massaal als in de Zeeuwse badplaatsen, daardoor kunt u ook in het hoogseizoen rustig fietsen en genieten van de omgeving.

Gratis parkeren aan de Thoolse haven

We hebben ook een route voor West-Brabant beschikbaar. De chopper valt wettelijk onder bijzondere bromfietsen. De regels die gelden voor bromfietsen, gelden ook voor de E-chopper. Komt u choppen vanaf Hotel Tholen, dan kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats aan de haven van Tholen. Start uw rondje over het eiland Tholen met een smaakvolle lunch of koffie met gebak in ons restaurant of op het ruime terras. Na afloop staan wij klaar voor een gezellige borrel met een lekker biertje of wijntje en heerlijk diner.

E-chopper in Tholen huren: praktische info

  • Te huur vanaf € 35,- p.p.
  • U kunt de E-chopper tot 24 uur van tevoren reserveren door te bellen naar 0166-745280
  • De chopper is te huur voor een hele dag, ochtend of middag.
  • Wij verhuren aan personen vanaf 16 jaar die in het bezit van een (brommer)rijbewijs zijn.
  • De choppers zijn WA-verzekerd. Schade is voor eigen rekening en valt onder het eigen risico van de bestuurder.
  • Annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 24 uur van tevoren.