Menu restaurant JuNa September

Welkom bij Hotel Tholen en Restaurant JuNa aan Kaaij 2 in Tholen. Komt u binnenkort langs in ons restaurant of op ons terras? Hieronder vindt u ons menu. Reserveer alvast uw tafel via onze online reserveringsmodule.

 

Broodjes

Ciabatta JuNa Tuna melt 9,75
tonijnsalade met kaas gesmolten in de oven

Ciabatta Carpaccio 10,25
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 

Ciabatta Gerookte zalm 10,50
met avocado en roomkaas 

Salades

Salade Gerookte zalm 16,75
met roomkaas

Salade Geitenkaas 15,75
met walnoten, appel en honing 
*optie met spekjes

Soepen

Huisgemaakte Vissoep 8,50
met diverse vissoorten, schelp- en schaaldieren

Italiaanse Tomatensoep 6,75
met stukjes Pomodoritomaat 

Warme gerechten

Twee Ambachtelijke Rundvlees kroketten 12,75
op brood met mosterd

Twee Hollandse Garnalenkroketten 15,50
op brood met cocktailsaus

Twee Kaaskroketten 12,75
op brood met mosterd

Gekookte Mosselen 24,50
met friet, mosselsaus en een frisse salade

Gemarineerde Spareribs 22,50
met friet, een frisse salade, knoflook- en chilisaus


Voor de kids

Pantosti ham/kaas 6,50
met ketchup 

Tomatensoepje 5,75
met brood

Vissoepje7,75
met brood

 

Diner Menu

Voorgerechten

Vis

 
Scampi’s Alfredo 14,75
in een peterselie-knoflook roomsaus, afgeblust met witte wijn

Huisgemaakte Vissoep 8,50
met diverse vissoorten, schelp- en schaaldieren

Vlees

Vitello Tonnato 13,75
dungesneden kalfshaas met tonijndressing en ansjovis

Huisgemaakte Carpaccio 14,75
met een pesto marmering, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Vega

Kleine Salade 13,75
met een warm geitenkaasje

Italiaanse Tomatensoep 6,50
met stukjes Pomodoritomaat

Plankje Breekbrood 
2 personen 5,25
4 personen 7,75
met kruidenboter, knoflookdip en pesto

 

Hoofdgerechten

Vis

Gamba’s 26,50
in kreeftensaus met friet of brood

Tonijnsteak 28,75
met sesambestrooid, geserveerd met wakamé en wasabi-mayonaise 

Gebakken Tongschar,
met remouladesaus en Hollandse garnaaltjes

Vlees

Diamanthaas 24,00
met een saus naar keuze
(peper-, champignon- of hollandaisesaus)

Pluma van het Ibericovarken 26,50
met een knoflook- kruidenrub 

Gemarineerde Spareribs 22,50
met een frisse salade, knoflook- en chilisaus

Vega

Linguine Pesto 18,50
met groene pesto, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola

Maaltijdsalade Geitenkaas 16,50
met walnoten, appel en honing

Voor de kids

Tomatensoep 5,75
met brood

Vissoep 7,75
met brood 

Kidsplateau 10,95
met een snack naar keuze, friet en mayonaise of ketchup
(bitterbal, visstick, kipnuggets of frikandel)

 

Nagerechten

Cheesecake
met hangop van citroen en een bosvruchtensaus 9,25

Klassieke Dame Blanche 8,50
twee bollen vanille ijs, een bol chocolade ijs, slagroom en chocoladesaus  

Crème Brûlée 8,75
met vanille ijs en slagroom 

Zeeuwse Heerlijkheid 9,25
huisgemaakte bolusparfait met Zeeuwse Babbelaar ijs en een glaasje boluslikeur

Scroppino 9,50
een mix van citroenijs, vodka, limoncello en prosecco

Sorbet ijs/Schep ijs 1,50 per bol
Sorbetijs: framboos, aardbei en citroen
Schepijs: vanille, chocolade en Zeeuwse Babbelaar

Espresso Martini 9,50
een mix van espresso, vodka en Tia Maria

Allergieën? Laat het ons weten!