Menu restaurant JuNa

Welkom bij Hotel Tholen en Restaurant JuNa aan Kaaij 2 in Tholen. Komt u binnenkort langs in ons restaurant of op ons terras? Hieronder vindt u ons menu. Reserveer alvast uw tafel via onze online reserveringsmodule.

 

Broodjes

Ciabatta JuNa Tuna melt 9,75
tonijnsalade met kaas gesmolten in de oven

Ciabatta Carpaccio 10,25
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 

Ciabatta Gerookte zalm 10,50
met avocado en roomkaas 

Salades

Salade Gerookte zalm 16,75
met roomkaas

Salade Nicoise 18,75
met gebakken tonijn

Salade Geitenkaas 15,75
met walnoten, appel en honing 
*optie met spekjes

Salade met bloedworst 17,50
en gerookte eendenborst

Soepen

Huisgemaakte Vissoep 8,50
met diverse vissoorten, schelp- en schaaldieren

Vegetarische pompoensoep 6,75

Warme gerechten

Twee Ambachtelijke Rundvlees kroketten 12,75
op brood met mosterd

Twee Hollandse Garnalenkroketten 15,50
op brood met cocktailsaus

Twee Kaaskroketten 12,75
op brood met mosterd

Uitsmijters 8,75
kaas/ham & kaas/ spek op brood

Gemarineerde Spareribs 24,50
met friet, een frisse salade, knoflook- en chilisaus


Voor de kids

Pantosti ham/kaas 6,50
met ketchup 

Pompoensoep 5,75
met brood

Vissoep 7,75
met brood

 

Diner Menu

Voorgerechten

Vis

 
Scampi’s Alfredo 15,75
in een peterselie-knoflook roomsaus, afgeblust met witte wijn

Huisgemaakte Vissoep 8,75
met diverse vissoorten, schelp- en schaaldieren

Coquilles met pata negra 18,50
dungesneden Jámon Iberico met balsamico en hazelnoot

Vlees

Steak tartaar 16,50
met truffelmayonaise

Huisgemaakte Carpaccio 14,75
met een pesto marmering, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Vega

Kleine Salade 13,75
met een lauw-warm geitenkaasje

Pompoensoep 6,75

Plankje Breekbrood 
2 personen 5,25
4 personen 7,75
met kruidenboter, knoflookdip en pesto

 

Hoofdgerechten

Vis

Gamba’s 26,50
in kreeftensaus met friet of brood

Tonijnsteak 28,75
gewenteld in sesamzaadjes, licht gebakken op een bedje van Wakamé en gedresseerd met een wasabi-mayonaise

Kabbeljauw in ’t groen 25,50
met coquilles van koolrabi in een groene kruidensaus

Vlees

Entrecôte 29,75
met luchtige bernaisesaus

Pluma van het Ibericovarken 26,50
met een knoflook-kruidenrub 

Hertenrugfilet 28,50
met salie-portsaus & een stoofpeertje

Tournedos 32,00
met peperjus

Gemarineerde Spareribs 24,50
met een frisse salade, knoflook- en chilisaus

Vega

Linguine Pesto 18,50
met groene pesto, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola

Maaltijdsalade Geitenkaas 16,50
met walnoten, appel en honing

Voor de kids

Pompoensoep 5,75
met brood

Vissoep 7,75
met brood 

Kidsplateau 10,95
met een snack naar keuze, friet en mayonaise of ketchup
(bitterbal, visstick, kipnuggets of frikandel)

 

Nagerechten

Huisgemaakte notentaart 9,25 
met vanille-ijs en slagroom

Klassieke Dame Blanche 8,50
twee bollen vanille ijs, een bol chocolade ijs, slagroom en chocoladesaus  

Crème Brûlée 8,75
met vanille ijs en slagroom 

Zeeuwse Heerlijkheid 9,25
huisgemaakte bolusparfait met Zeeuwse Babbelaar ijs en een glaasje boluslikeur

Kaasplankje 13,95
met diverse kazen van onze Thoolse kaasboer & amandel-vijgenbrood

Scroppino 9,50
een mix van citroenijs, vodka, limoncello en prosecco

Espresso Martini 9,50
een mix van espresso, vodka en Tia Maria

Sorbet ijs/Schep ijs 1,50 per bol
Sorbetijs: framboos, aardbei en citroen
Schepijs: vanille, chocolade en Zeeuwse Babbelaar


Allergieën? Laat het ons weten!