Werken bij Hotel Tholen / Restaurant JuNa

Wij zoeken per direct: een Allround Horecamedewerker

Voor ons restaurant in Tholen zijn wij per direct op zoek naar een ALLROUND MEDEWERK(ST)ER HORECA (M/V). Wij zijn een klein team met grote ambitie en streven ernaar om onze gasten een geweldig avondje uit of weekendje weg te laten beleven. Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in deze ambitie en mee wil bouwen aan de groei van ons hotel en restaurant.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn veel omvattend. Denk aan het bedienen van gasten op het terras, het serveren van een mooie fles wijn in het restaurant of tappen van een nieuw speciaal biertje. Daarnaast ontvang je de gasten van ons inpandige hotel en zorg je voor een correct voorraadmanagement.

Wij zoeken iemand met een vriendelijke uitstraling, met oog voor wat onze gasten nodig hebben en de bereidheid om dat extra stapje te zetten. Daarnaast spring je daar waar nodig bij.

Wij zoeken iemand die bereid is om tussen de 16 en 38 uur per week te werken. Daarnaast ben je flexibel en bereid in het weekend en avonden te werken. Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan NU!

Wij bieden:

  • Uren: 16-38 per week
  • Dienstverband: fulltime, parttime, bepaalde tijd
  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Flexibel werkrooster

Herken jij je in de bovenstaande punten, heb jij ambitie en lijkt het jou een leuke uitdaging om bij Hotel Tholen te komen werken? Reageer dan snel op deze vacature. Stuur je motivatie en CV naar info@hoteltholen.nl t.a.v. Nathalie van Rijsbergen. Bel naar 0166-745280 voor meer informatie.


Wij zoeken per direct een fulltime/partime: Medewerk(st)er bediening

Hotel Tholen is een gloednieuwe hotel/restaurant aan de Kaai in Tholen. Het terrasseizoen komt er nu echt aan. Daarom zijn we per direct op zoek naar extra collega’s.

Wij zijn een klein team met grote ambitie en streven ernaar om onze gasten een geweldig avondje uit of weekendje weg te laten beleven. Wij zijn op zoek een topper die zich herkent in deze ambitie en mee wil bouwen aan de groei van ons hotel/restaurant. De werkzaamheden zijn veel omvattend: van het inchecken van hotelgasten tot het tappen van een mooi speciaal biertje of serveren van een heerlijk ontbijt.

Wij zoeken iemand met een vriendelijke uitstraling, met oog voor wat de gasten nodig hebben en de bereidheid om dat extra stapje te zetten. Daarnaast draai jij je hand niet om, om waar nodig bij te springen. Wij zoeken iemand die bereid is om tussen de 24 en 38 uur per week te werken. Daarnaast ben je flexibel en beschikbaar in het weekend en de avonden.

Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, reageer dan NU!

Wij bieden:

  • Pensioen
  • Vakantiegeld
  • Flexibele werkuren
  • Contract van min. 6 maanden
  • Aanvullende betalingen: fooi en vakantiegeld

Herken jij je in de bovenstaande punten, heb jij ambitie en lijkt het jou een leuke uitdaging om bij Hotel Tholen te komen werken? Reageer dan snel op deze vacature. Stuur je motivatie en CV naar info@hoteltholen.nl t.a.v. Nathalie van Rijsbergen. Bel naar 0166-745280 voor meer informatie.