Menu restaurant JuNa

Welkom bij Hotel Tholen en Restaurant JuNa aan Kaaij 2 in Tholen. Komt u binnenkort langs in ons restaurant of op ons terras? Hieronder vindt u ons menu. Reserveer alvast uw tafel via onze online reserveringsmodule.

Menu voor lunch (tussen 12.00 en 17.00 uur)

Koude gerechten

Sea side sandwich met zalm, tomaat, komkommer, gemengde sla en dille dressing 9,25

Club Sandwich met kip, tomaat, komkommer, spek, ei en duizend eilanden saus) 8,75

Luxe stokbroodje met fijne tonijnsalade met paprika, bosui en een vleugje limoen 8,25

Luxe stokbroodje carpaccio met basilicumpesto, vleugje zeezout en Parmezaanse kaasflakes 9,75

Luxe stokbroodje met mozzarella, tomaat en verse basilicum met een vleugje basilicumpesto 8,75

Luxe broodje hummus: Hummus,tomaat en sla 7,50 

Luxe broodje Gezond: Pulled chicken, kaas, ei, sla, tomaat en komkommer 7,75


Salades

Salade Niçoise met licht gemarineerde tonijnsteak met een sesam randje op fijne sla, boontje, ui, cherrie tomaat met garnering van ansjovis, ei en een frisse dressing 16,75


Voor de kids:

Pantosti ham/kaas met ketchup 4,25

Paprikasoepje of dagsoepje 3,75

Warme gerechten

Twee ambachtelijke rundvleeskroketten op brood met Zeeuwse mosterd 10,75

Twee Hollandse garnalenkroketten op brood met harissamayonaise 14,25

Diverse uitsmijters/omeletten naturel naar keuze. (Kaas/ham/spek/champignons/ui/paprika). +0,50 per topping 6,75

JuNa 12 uurtje: mini soepje naar keuze (paprika of dagsoep), carpaccio, tonijnsalade, luxe stokbroodje, kroketje naar keuze (garnaal of rund) 13,75

Hamburger JuNa, gebakken broodje met een laagje salsa en mayonaise, sla, belegt met een ambachtelijke hamburger bedekt met spek, kaas en rode ui 9,75


Gezonde kapsalon: pulled chicken met stukjes paprika, tomaat en ui op zoete aardappelfriet uit de oven met knoflooksaus 13,25

Pulled pork kapsalon: pulled pork, rode ui, tomaat en jalapeños op friet van Nefs, bestrooit met kaas uit de oven, geserveerd met knoflooksaus 13,75

Luxe broodje Beenham: warme beenham, mosterdsaus en sla 7,75

*Bij de sandwiches/broodsnedes heeft u de keuze uit wit (mais) of bruin brood, bij de stokbroodjes uit bruin,
tuinkruiden of olijf.

Voor bij de borrel

Gemarineerde olijven 3,50

Bakje gemengde nootjes 3,50

Portie oude kaas met mosterd 5,25

Bitterballen (7/11/15 stuks) 6,75/9,5/12,75

Gemengd bittergarnituur (7/11/15 stuks)  7/10,30/13,95

Vlammetjes (7 stuks)  10,5

Grote schaal nacho’s met cheddarkaas, jalapeños, guacamole, kaassaus en gehakt 13,75

Gamba’s in look, huisgemaakte tonijnsalade en knoflookcrostini’s 8,25

Borrelplank JuNa Vlees (2 personen)  21,75
Serranoham, fuet, coburgerham, Albondigas met Spaanse tomatensaus, yakitori-spiesjes, Pincho’s Cantabrië en meer!

Borrelplank JuNa Vis (2 personen)  21,75
Gerookte forel, makreel, zalm, gamba’s uit de oven, gebakken mosselen, pincho’s Sardinië en meer!

Borrelplank JuNa combi (2 personen) 28,75
Best of Both worlds, combinatie van vis en vlees tapas met ambachtelijke tapas croquetjes (in 4 smaken)









Allergenen Wetgeving:
De wet heeft betrekking op 14 allergenen te weten: gluten, melk (Lactose), selderij, noten, soja, sulfiet, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, eieren, sesam, pinda’s en mosterd. Door onze ambachtelijke bereidingen en werkwijze is het voor onze keuken niet mogelijk om geheel allergeenvrij te koken. Sporen van sommige allergenen kunnen nooit voor 100% uitgesloten worden. Heeft u een allergie, geef het dan door aan onze bediening.

Menu voor diner (te bestellen vanaf 12.00 uur)

Voorgerechten

Plankje minibroodjes met kruidenboter, muhammara ,en hummus (2/4 pers.) 4,-/7,75

Gamba’s, in fijne kruiden en knoflook gebakken, afgeblust met witte wijn 13,95

Zalmtartaartje met fijne kruiden met dille en limoenmayonaise  13,75

Huisgemaakte carpaccio met een pesto marmering, geserveerd met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en spekjes 12,75

Geroosterde paprikasoep met een garnituur van bosuitjes 6,50

Soep van de dag 6,50

Voorgerecht van de dag: Dagprijs

Steak tartaar van diamanthaas met augurk, sjalot en een oud Hollandse mosterd sausje van grove mosterd  14,75

Proeverij van vegetarische ravioli in diverse smaken met bijpassende sausjes 14,75

Gegratineerde oesters op drie wijze bereid ½ dozijn 15,75







Hoofdgerechten**

Vlees

Tournedos met een sausje naar keuze (blauwader saus, champignonjus of peperjus) 25,75
Wijntip: De Merlot. Zin in een flesje? Probeer dan de Ventoux. Zeker met de peperjus een must try!

Fijne varkensracks van een ibericovarken met een mosterd balsamico-rub  24,75
Wijntip: De Monastrell. Deze zwoele rode wijn gaat uitstekend met de mosterd balsamico-rub.

Surf & Turf JuNa style: gegrilde diamanthaasspies met ongepelde gamba’s  23,95
Wijntip: Rood of wit? De zachte Monastrell is een mooie middenweg. Flesje wit? Kies dan voor de rijpe Chardonnay!                       

Chateaubriand voor twee personen met een trio van sausjes en geglaceerde groenten  49,75
Wijntip: Monte del Fra Lena. Deze prachtige volrode wijn schreeuwt om het beste stuk vlees van de rund. Wil je een flesje? Probeer dan de krachtige Malbec uit Argentinië.

Keuze van de chef – vraag onze bediening naar het vleesgerecht van de dag: dagprijs

JuNa’s classics

Saté van kippendijen met zoetzure groente, satésaus en gebakken uitjes 17,25
Wijntip: De Merlot, niet te zwaar en zacht. Precies goed!

Gelakte Spareribs met een frisse salade, knoflooksaus en chilisaus 18,50
Wijntip: De Monastrell is made for Spareribs!

Hamburger JuNa, gebakken runderburger met sla, salsa, mayonaise, ui en spek 15,25
Wijntip: De Merlot, wat minder zwaar, dus drinkt lekker weg.








Vis

Tonijnsteak gewenteld in sesamzaadjes, licht gebakken met een bedje van wakamé gedresseerd met een wasabi-mayonaise 24,25
Wijntip: Wijntip: een tonijnsteak is een van de stevigste vissoorten. De Pinot noir is dan ook een verrassend goede begeleider als je een flesje wilt!

Gebakken grietfilet geglaceerde groentes en een botersausje 25,75
Wijntip: De Pinot Griogio. Zin in een flesje? Probeer de Albarino, top!

Zalmfilet en papillotte bereidt met verse groente, citroen dille en een vleugje witte wijn 23,75
Wijntip: De Sauvignon blanc. Lekker met vette zalm!

Catch of the day – vraag uw bediening naar de visspecialiteit van de dag

Vega

Gnocchi met blauw schimmelkaas-sausje 15,25
Wijntip: Italiaanse gerechten gaan met Italiaanse wijnen natuurlijk! Onze Pinot Grigio is lekker volsappig en dit gaat uitstekend samen met het blauwe schimmelkaas-sausje.


Truffelrisotto met oesterzwammen en parmazaanse kaas













Voor de kids

Paprikasoepje of dagsoepje met stukje brood & boter 4

Kinderribbetjes met frietjes en mayonaise 10,50

Mini-saté met frietjes en mayonaise 10,50

Kidsplateau: Snack naar keuze (bitterbal, visstick, kipnuggets of frikadel) met frietjes en mayonaise of ketchup 8,95

Nagerechten

Cheesecake met een hangop van citroen en limoncello met een coulis van bosvruchten  8,25

Dame blanche JuNa 2.0 brownie & blondie met karamelsaus, vanille-ijs en slagroom  8,75

Het beste van 2 landen: Frans/Hollands kaasplankje met diverse soorten Hollandse en Franse kaastoppers geserveerd met vijgencompote en notenbrood 13,75

Zeeuwse heerlijkheid: Parfait van bolus stukjes met Zeeuws babbelaar-ijs en een puntje boluslikeur 8,25

Tiramisu bianco: witte tiramisu met getrempeerde lange vingers en bosvruchten, bestrooit met oreo, brownie crumble en een drupje limoncello 8,75






Vraag onze bediening naar onze mooie port als passende afsluiter van uw diner

Allergieën? Laat het ons weten!