Menu restaurant JuNa

Welkom bij Hotel Tholen en Restaurant JuNa aan Kaaij 2 in Tholen. Komt u binnenkort langs in ons restaurant of op ons terras? Hieronder vindt u ons menu. Reserveer alvast uw tafel via onze online reserveringsmodule.

Broodjes

Stokbroodje JuNa tuna melt (tonijnsalade met kaas gesmolten in de oven) 8,50

Stokbroodje carpaccio met basilicumpesto en parmezaanse kaas 9,75

Stokbroodje gezond met jonge kaas, beenham, ei, ui, sla, tomaat 8,75

Stokbroodje warme beenham met een honing-mosterd sausje 8,75

Stokbroodje met gerookte zalm, avocado en roomkaas 9,50

Stokbroodje met brie, honing en huis gemarineerde spek 8,75

Salades

Salade Niçoise met licht gemarineerde tonijnsteak met een sesam randje op fijne sla, ui, cherrytomaat met garnering van ansjovis, ei en een frisse dressing 16,75

Salade gerookte zalm, sla, tomaat en komkommer 13,75

Salade geitenkaas, walnoten, honing en een keuze uit met of zonder spekjes 13,75

Soepen

Huisgemaakte vissoep met verschillende schelp- en schaaldieren 7,50

Italiaanse tomatensoep 6,50

Voor de kids

Pantosti ham/kaas met ketchup 4,25

Tomatensoepje of vissoepje en brood 3,75

Warme gerechten

Twee Ambachtelijke Rundvlees kroketten op brood met mosterd 10,75

Twee Hollandse garnalenkroketten op brood met cocktailsaus 14,25

Diverse uitsmijters/omeletten naturel naar keuze. 6,75
(Kaas/ham/spek/champignons/ui/paprika). +0,50 per topping

JuNa 12 uurtje: mini soepje naar keuze (tomaten of vissoep), carpaccio, tonijnsalade, luxe stokbroodje, kroketje naar keuze (garnaal of rund) 13,75

Hamburger JuNa, broodje met huisgemaakte burgersaus, sla,belegd met een ambachtelijke hamburger bedekt met spek, kaas en rode ui. 9,75

JuNa kapsalon: kip- of varkensshoarma, rode ui, tomaat, komkommer met sla op friet van Nefs of op zoete aardappelfriet, bestrooid met kaas uit de oven, geserveerd met knoflooksaus. 13,75


Hoofdgerechten

Gelakte spareribs met een frisse salade, knoflooksaus, chilisaus en friet 18,50

Fish & chips met friet en remouladesaus 14,75

Gebakken tong 1 met friet en remouladesaus dagprijs

Biefstuk met friet, een frisse salade en saus naar keuze (keuze uit peperjus, champignonjus, hollandaisesaus en bearnaisesaus) 19,50
Scampi alfredo met friet of brood en een frisse salade 21,75

Tonijnsteak gewenteld in sesamzaadjes, licht gebakken met een bedje van wakamé gedresseerd met een wasabi-mayonaise 24,25

*Bij de sandwiches/broodsnedes heeft u de keuze uit wit (mais) of bruin brood, bij de stokbroodjes uit bruin,
tuinkruiden of olijf.

Voor bij de borrel

Portie gemarineerde olijven 3,50

Bakje gemengde nootjes 3,50

Portie sweet pepper met roomkaas 4,50

Portie oude kaas met mosterd 5,25

Portie gefrituurde mosseltjes & calamaris 8,25

½ dozijn oesters, rauw of gegratineerd 15,75

Bitterballen (7/11/15 stuks) 6,75/9,5/12,75

Gemengd bittergarnituur (7/11/15 stuks) 7/10,30/13,95

Vlammetjes (7 stuks) 10,50

Grote schaal nacho’s met cheddarkaas, jalapeños, quacamole, kaassaus en pulled chicken 13,75

Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise 5,75

Borrelplank JuNa Vlees (2 personen) 21,75
Serranoham, fuet, coburgerham, carpaccio, blokjes oude kaas etc.

Borrelplank JuNa Vis (2 personen) 21,75 Gerookte heilbot, zalm, gamba’s, gefrituurde mosselen, calamaris etc.

Borrelplank JuNa combi (2personen) 28,75 Best of Both worlds, combinatie van vis en vlees tapas

Allergenen Wetgeving:
De wet heeft betrekking op 14 allergenen te weten: gluten, melk (Lactose), selderij, noten, soja, sulfiet, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, eieren, sesam, pinda’s en mosterd. Door onze ambachtelijke bereidingen en werkwijze is het voor onze keuken niet mogelijk om geheel allergeenvrij te koken. Sporen van sommige allergenen kunnen nooit voor 100% uitgesloten worden. Heeft u een allergie, geef het dan door aan onze bediening.

Voorgerechten

Plankje minibroodjes met kruidenboter, een knoflook smeerseltje en pesto  
voor 2 personen 4,-
voor 4 personen 7,75

Scampi’s Alfredo in een peterselie-knoflook roomsaus, afgeblust met witte wijn en room 13,95

Huisgemaakte carpaccio met een pesto marmering, geserveerd met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes 12,75

Gegratineerde oesters op drie wijzen bereidt  ½ dozijn 15,75

Italiaanse tomatensoep 6,50

Huisgemaakte vissoep met diverse schaal- en schelpdieren 7,50

Gravad lax, gepekelde gemarineerde zalm met peterselie en dragon 14,50

Vitello tonnato, kalfshaas met tonijndressing en parmezaanse kaas  12,75

Kleine salade met warm geitenkaasje en frambozendressing 13,75

Gegrilde coquilles met gebrande hazelnoot, gefrituurde kappertjes en rode ui 17,50

Steak tartaar met truffelmayonaise, gefrituurde kappertjes en rode ui 14,75

Hoofdgerechten**

Vlees

Entrecote met chimischurrie 24,75
Wijntip:
De Lena. Deze stevige rode wijn gaat uitstekend met dit malse stukje vlees.

Diamanthaas met een sausje naar keuze
(peperjus, champignonjus, hollandaisesaus of bearnaisesaus) 21,50

Pluma van het Ibericovarken met een kruidenrub 23,75
Wijntip:
Rood of wit? De zachte Monastrell is een mooie middenweg.
Liever een flesje wit? Kies dan voor de rijpe Chardonnay!            

Keuze van de chef – vraag onze bediening naar het vleesgerecht van de dag dagprijs

Vis

Tonijnsteak gewenteld in sesamzaadjes, licht gebakken met een bedje van wakamé gedresseerd in wasabi-mayonaise 24,25
Wijntip:
Een tonijnsteak is een van de stevigste vissoorten.
De Pinot Noir is dan ook een verrassend goede begeleider als je een flesje wilt!

Zeeduivel omwikkeld met pancetta en een mosterdsausje 22,50
Wijntip:
De Sauvignon blanc. Lekker met de pancetta!

Gamba’s in kreeftensaus 23,75
– te bestellen met brood of friet
Wijntip:
Onze pinot grigio is perfect voor scampi’s!

Gebakken tong 1, twee stuks geserveerd met remouladesaus dagprijs
Wijntip:
De Chablis is van hoge kwaliteit, net als onze tong

Catch of the day dagprijs
(vraag onze bediening naar dit wisselende gerecht)

Vega

Pasta arrabiata 16,50
– pasta in pittige tomatensaus met parmezaanse kaas
Wijntip:
Italiaanse gerechten gaan met Italiaanse wijnen natuurlijk!
Onze Pinot Grigio is lekker volsappig en dit gaat uitstekend samen met het blauwe schimmelkaas-sausje

JuNa’s Classics         

Gelakte Spareribs met een frisse salade, knoflooksaus en chilisaus   18,50
Wijntip:
De Monastrell is made for Spareribs!

Hamburger JuNa, gebakken runderburger met sla, ui, spek en hamburgersaus 15,25
Wijntip:
De Merlot, wat minder zwaar, dus drinkt lekker weg.

Voor de kids

Tomatensoepje of vissoepje met stukje brood & boter 4,-

Kinderribbetjes met frietjes en mayonaise 10,50

Kidsplateau 8,95
Snack naar keuze met frietjes en mayonaise of ketchup
(bitterbal, visstick, kipnuggets of frikandel)

Nagerechten

Cheesecake met een hangop van citroen met een bosvruchtensausje   8,25

Dame blanche JuNa 2.0 8,75
Brownie & blondie met karamelsaus, vanille-ijs en slagroom 

Crème brûlée met vanille ijs en slagroom 7,25

Scroppino      7,25
Een mix van citroenijs, vodka en prosecco

Zeeuwse heerlijkheid 8,25
Parfait van bolus stukjes met Zeeuwse babbelaar-ijs en een puntje boluslikeur

Het beste van 2 landen 13,75
Kaasplankje met diverse soorten Hollandse en Franse kaas toppers geserveerd met vijgen compote en notenbrood

Sorbet ijs 1,50 per bol
(keuze uit framboos, aardbei en citroen)

Vraag onze bediening naar onze mooie port als passende afsluiter van uw diner

Allergieën? Laat het ons weten!