Welkom bij Hotel Tholen en Restaurant JuNa aan Kaaij 2 in Tholen. Komt u binnenkort langs in ons restaurant of op ons terras? Hieronder vindt u ons menu. Reserveer alvast uw tafel via onze online reserveringsmodule.
Broodjes
Ciabatta JuNa Tuna melt 9,75
tonijnsalade met kaas gesmolten in de oven
Ciabatta Carpaccio 10,25
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Ciabatta Gerookte zalm 10,50
met avocado en roomkaas
Salades
Salade Gerookte zalm 16,75
met roomkaas
Salade Nicoise 18,75
met gebakken tonijn
Salade Geitenkaas 15,75
met walnoten, appel en honing
*optie met spekjes
Salade met bloedworst 17,50
en gerookte eendenborst
Soepen
Huisgemaakte Vissoep 8,50
met diverse vissoorten, schelp- en schaaldieren
Vegetarische pompoensoep 6,75
Warme gerechten
Twee Ambachtelijke Rundvlees kroketten 12,75
op brood met mosterd
Twee Hollandse Garnalenkroketten 15,50
op brood met cocktailsaus
Twee Kaaskroketten 12,75
op brood met mosterd
Uitsmijters 8,75
kaas/ham & kaas/ spek op brood
Gemarineerde Spareribs 24,50
met friet, een frisse salade, knoflook- en chilisaus
Voor de kids
Pantosti ham/kaas 6,50
met ketchup
Pompoensoep 5,75
met brood
Vissoep 7,75
met brood
Voorgerechten
Vis
Scampi’s Alfredo 15,75
in een peterselie-knoflook roomsaus, afgeblust met witte wijn
Huisgemaakte Vissoep 8,75
met diverse vissoorten, schelp- en schaaldieren
Coquilles met pata negra 18,50
dungesneden Jámon Iberico met balsamico en hazelnoot
Vlees
Steak tartaar 16,50
met truffelmayonaise
Huisgemaakte Carpaccio 14,75
met een pesto marmering, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Vega
Kleine Salade 13,75
met een lauw-warm geitenkaasje
Pompoensoep 6,75
Plankje Breekbrood
2 personen 5,25
4 personen 7,75
met kruidenboter, knoflookdip en pesto
Hoofdgerechten
Vis
Gamba’s 26,50
in kreeftensaus met friet of brood
Tonijnsteak 28,75
gewenteld in sesamzaadjes, licht gebakken op een bedje van Wakamé en gedresseerd met een wasabi-mayonaise
Kabbeljauw in ’t groen 25,50
met coquilles van koolrabi in een groene kruidensaus
Vlees
Entrecôte 29,75
met luchtige bernaisesaus
Pluma van het Ibericovarken 26,50
met een knoflook-kruidenrub
Hertenrugfilet 28,50
met salie-portsaus & een stoofpeertje
Tournedos 32,00
met peperjus
Gemarineerde Spareribs 24,50
met een frisse salade, knoflook- en chilisaus
Vega
Linguine Pesto 18,50
met groene pesto, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola
Maaltijdsalade Geitenkaas 16,50
met walnoten, appel en honing
Voor de kids
Pompoensoep 5,75
met brood
Vissoep 7,75
met brood
Kidsplateau 10,95
met een snack naar keuze, friet en mayonaise of ketchup
(bitterbal, visstick, kipnuggets of frikandel)
Nagerechten
Huisgemaakte notentaart 9,25
met vanille-ijs en slagroom
Klassieke Dame Blanche 8,50
twee bollen vanille ijs, een bol chocolade ijs, slagroom en chocoladesaus
Crème Brûlée 8,75
met vanille ijs en slagroom
Zeeuwse Heerlijkheid 9,25
huisgemaakte bolusparfait met Zeeuwse Babbelaar ijs en een glaasje boluslikeur
Kaasplankje 13,95
met diverse kazen van onze Thoolse kaasboer & amandel-vijgenbrood
Scroppino 9,50
een mix van citroenijs, vodka, limoncello en prosecco
Espresso Martini 9,50
een mix van espresso, vodka en Tia Maria
Sorbet ijs/Schep ijs 1,50 per bol
Sorbetijs: framboos, aardbei en citroen
Schepijs: vanille, chocolade en Zeeuwse Babbelaar
Allergieën? Laat het ons weten!