Lunchen in Tholen | Heerlijke lunchgerechten van JuNa

Wat is er nu leuker en smakelijker dan lunchen in een sfeervol restaurant aan het water? Terwijl u geniet van een heerlijke lunch ruikt u bij Restaurant JuNa in Tholen de zilte zeelucht van de nabij gelegen pittoreske jachthaven van het gezellige vestingstadje Tholen. Ervaar het zelf!

Smullen van lokale producten

Lunchen bij Restaurant JuNa is steeds weer een feest. Ons restaurant is in korte tijd uitgegroeid tot een populaire hotspot voor toeristen, fietsers, wandelaars en watersportliefhebbers. Zij komen voor de unieke locatie en sfeervolle ambiance in combinatie met onze lunchkaart. Een stop bij ons knusse restaurant aan de haven van Tholen staat garant voor een gezellige lunch waarbij u kunt smullen van verse streekgerechten. Als je zo dichtbij Nationaal Park Oosterschelde zit, mogen uiteenlopende vissoorten en zeevruchten natuurlijk niet op de lunchkaart ontbreken. Ook op dat vlak komt u bij Restaurant JuNa volledig aan uw trekken.

Lunch aan het water

Restaurant JuNa is onderdeel van Hotel Tholen. Het hele jaar kunt u bij ons dagelijks terecht voor koffie met gebak, een lunch, borrel en diner. Ook voor de zakelijke markt is het heel interessant om bij ons restaurant aan het water af te spreken voor een zakelijke lunch. Combineer uw zakelijke meeting met lekker eten en drinken. Uw relaties zullen versteld staan van ons inspirerende restaurant. Zij kunnen natuurlijk ook voor één of meerdere overnachtingen in ons hotel terecht. Alles onder één dak: dat is wat je noemt gemak!

Reserveer uw lunchafspraak

Het is natuurlijk geen enkel probleem om spontaan bij ons restaurant langs te komen om te lunchen, maar zeker in de weekenden, in het zomerseizoen en voor grotere gezelschappen adviseren wij vooraf te reserveren. Dat voorkomt teleurstelling. Voor groepen kunnen wij eventueel buiten onze lunchkaart om ook een speciaal voorstel maken, afgestemd op uw wensen en binnen uw budget.

Bekijk ons menu Restaurant JuNa Tholen

Natuurlijk houden wij ook rekening met speciale dieetvoorschriften en eventuele allergieën. Geef dat soort zaken gelijk bij reservering of bij het doorgeven van uw bestelling aan onze bediening door. Wij hebben natuurlijk ook diverse vegetarische lunchgerechten en lekkers voor kinderen. Lunchen bij Restaurant JuNa in Tholen is een feest voor iedereen!

Reserveer via onderstaand formulier

Reserveren Restaurant JuNa

+ Meer dan 4 personen? Bel 0166-745280
Door op onderstaande knop te klikken wordt uw reservering definitief gemaakt en direct in onze systemen opgeslagen, u ontvangt per e-mail een bevestiging.