Overnachten in Tholen doe je bij Hotel Tholen

Zoekt u een plaats waar u privé of zakelijk prima kunt overnachten in Tholen, dan is Hotel Tholen echt een aanrader. Service en gastvrijheid staan in ons hotel centraal. Dat ziet u terug in de inrichting en afwerking van onze sfeervolle hotelkamers voor 2 personen. Als u voor een vriendelijke prijs in ons hotel verblijft, dan kunt u letterlijk niet om Restaurant JuNa heen. In restaurant JuNa op de benedenverdieping serveren wij een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner. Daarnaast is het een prima plek om rustig te werken, lezen of ontspannen.

Heerlijk ontspannen

Een verblijf op het eiland Tholen is een absolute aanrader! Naast het gezellige vestingstadje Tholen zijn ook de andere kernen op het eiland, zoals Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland, de moeite waard om per fiets, wandelend of met de auto te bezoeken. Aantrekkelijke steden, zoals Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Vlissingen, Breda, Rotterdam en Antwerpen zijn via de snelwegen A4 of A58 prima bereikbaar.

Hotel Tholen ligt letterlijk op steenworp afstand van de sfeervolle jachthaven, winkels en horeca van het stadje Tholen. Daarmee is het een prima uitvalsbasis voor een kort verblijf of wat langere vakantie in dit unieke stukje Zeeland.

Wilt u heerlijk tot rust komen en lekker slapen in Tholen? Boek dan vandaag nog één van onze stijlvolle hotelsuites. Elke kamer is voorzien van een badkamer met douche (m.u.v. De Trekschuit), wc en wastafel, ruim queen size bed, klimaatbeheersing, flatscreen tv en wifi.

Zakelijk verblijf en ontmoetingsplaats in Tholen

Ons hotel leent zich bij uitstek voor een zakelijk verblijf. Als u voor zakelijke afspraken of bepaalde werkzaamheden voor één of meerdere dagen moet overnachten in Tholen, dan heet Hotel Tholen u van harte welkom.

Tholen ligt centraal op de grens van West-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Vlaanderen. Een verblijf aan de Kaaij is daarmee een prima optie! Door het hele gebouw kunt u gebruikmaken van gratis wifi, zodat, zodat u op uw hotelkamer of in het restaurant ongestoord kunt werken of zakelijke besprekingen kunt voeren.

Heeft u specifieke wensen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inchecken Hotel Tholen

  • Maandag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur
  • Zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur

Uitchecken Hotel Tholen

  • Maandag t/m vrijdag 10.00 uur
  • Zaterdag en zondag 11.00 uur

Stel uw vraag over Hotel Tholen

Hotel – vraag
Overnachten aan de haven van Tholen!

Over Tholen-stad

Met haar 8000 inwoners is Tholen-stad de grootste kern op het eiland Tholen. U leest het goed: Tholen-STAD. De plaats kreeg in 1366 stadsrechten en werd toen versterkt met muren, poorten en vesten. De muren en poorten zijn verdwenen, maar de vesten zijn nog steeds aanwezig. Hotel Tholen bevindt zich in de historische binnenstad, binnen de oude vesten. Op de plek waar u tegenwoordig een haven voor (plezier)bootjes en jachten vind, liep vroeger de rivier de Eendracht. De tol die op de rivier werd geheven, gaf Tholen haar naam. De haven is tegenwoordig een populaire plaats om gezellig te wandelen en te genieten van de bedrijvigheid. Online vindt u verschillende wandelroutes door Tholen-stad. Bijvoorbeeld onderstaande route van de gemeente Tholen.

Verken de buurt: Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, de grote broer van Tholen, ligt aan de overkant van het Schelde-Rijnkanaal in de provincie Brabant. Onze Brabantse buren steken graag de brug over om te genieten van de rust op het eiland Tholen. Andersom gebeurt dat ook. Bergen op Zoom ligt namelijk op de Brabantse Wal: een opvallende verhoging in het landschap. De Brabantse Wal is een groen gebied, dichtbij het zilte water van de Oosterschelde, en daarmee een prachtige plek om te wandelen en fietsen. Vanaf Hotel Tholen, een hotel vlakbij Bergen op Zoom, is het maar 8 kilometer fietsen naar het centrum van Bergen op Zoom. Net als Tholen was Bergen op Zoom ooit een vestingstad. De stad werd ook wel ‘de maagd’ genoemd: zo moeilijk was het om Bergen op Zoom in te nemen.