Zakelijke markt voelt zich thuis bij Restaurant JuNa en Hotel Tholen

Hotel Tholen en Restaurant JuNa in Tholen bieden perfecte mogelijkheden voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een vergadering, presentatie, netwerkbijeenkomst, lunch, diner, borrel of overnachting. Wij zorgen voor een perfecte ambiance en maken in overleg met u graag een compleet voorstel op maat!

Maatwerk voor ondernemers

Hotel Tholen en Restaurant JuNa zijn kleinschalig van opzet en daardoor prima geschikt voor zakelijke meetings, met of zonder overnachting, ontbijt, lunch of diner, voor kleinere bedrijven. Wij hebben geen enorme congreszalen, maar bieden voldoende ruimte en de juiste entourage om van uw zakelijke afspraak een succes te maken. Intiem, sfeervol en volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Voor grotere bijeenkomsten en bij tijdig reserveren is het zelfs mogelijk om alle hotelkamers en ons complete restaurant af te huren. Maar ook het reserveren van een tafeltje in een rustig hoekje van ons sfeervolle restaurant is prima.

Maak van een zakelijke meeting iets bijzonders

Een zakenlunch, -diner, receptie, presentatie, vergadering, bedrijfsfeest of netwerkborrel bij ons aan de gezellige haven in Tholen, is prima te combineren met een aanvullende activiteit. Denk aan een wandeling door de historische binnenstad van Tholen, boottochtje in Nationaal Park Oosterschelde, fiets- Solex- of wandeltocht op het schitterende eiland Tholen of andere leuke activiteit. Bij Hotel Tholen en Restaurant JuNa vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is. Heeft u zelf bepaalde wensen of ideeën voor uw zakelijke meeting? Leg het aan ons voor. Dan kijken we graag wat we voor u kunnen regelen. Bij Restaurant JuNa en Hotel Tholen is ook op zakelijk gebied alles bespreekbaar en heel veel mogelijk!

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat Restaurant JuNa en Hotel Tholen voor uw onderneming kunnen betekenen? Zoekt u naar een inspirerende locatie voor uw zakelijke afspraken in Tholen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding in ons stijlvolle en sfeervolle hotel en restaurant.

Zakelijke mogelijkheden
Ik wil meer informatie over