Uitbater

Uitbater en/of koper gezocht!

Heeft u altijd al de ambitie gehad om een eigen hotel en restaurant te runnen? Dan is dit dé kans om die ambitie waar te maken. ZuidWest Invest BV zorgt ervoor dat u in een gespreid bed stapt.

Doelgroep Hotel Tholen

De gemeente Tholen heeft zo’n 28.000 inwoners. Vooral het stadje Tholen zelf wordt flink uitgebreid. Ook bedrijventerrein Welgelegen zit flink in de groei. Door de snelle uitbreiding van het industrieterrein is er vanuit de zakelijk markt veel vraag naar hotelkamers voor doordeweekse dagen.

Stichting Tholen Beter Bekend is verantwoordelijk voor de promotie van het eiland Tholen. Steeds beter weten toeristen Tholen te vinden om te fietsen of duiken. Tholen wordt geroemd om de gemoedelijke sfeer, de haven en historische bezienswaardigheden.

Wat is mogelijk in Hotel Tholen?

Het restaurant op de begane grond is ca. 100 m² in oppervlakte. Op de eerste en tweede verdieping zijn 10 hotelkamers gerealiseerd. Deze worden volledig gestoffeerd opgeleverd. Aan de voorzijde van het pand kan een groot terras gerealiseerd worden (op voorwaarde van APV-gemeente).

Het pand wordt opgeleverd met: lift, volledige technische ruimte (volledig voorzien aan capaciteit voor horeca- en hotelfunctie), opslag- en afvalruimte voorziening, afzuigingaansluiting en -pijp.

  • Het pand is zowel te koop als te huur
  • Het bedrijf mag volgens de plaatselijke APV 7 dagen per week open (maandag t/m donderdag en zondag t/m 01.00 uur, vrijdag en zaterdag t/m 02.00 uur)
  • Parkeergelegenheid op enkele tientallen meters vanaf het hotel (gratis)
  • Lift aanwezig
  • Hotel zeer geschikt voor zakenlui voor overnachtingen doordeweeks

Maak van uw dromen werkelijkheid en neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het nieuwe hotel-restaurant en het doorspreken van de diverse aantrekkelijke mogelijkheden.