Geplaatst op: 29-07-2019

Hotel Tholen krijgt steeds meer vorm!

De werkzaamheden aan Hotel Tholen vorderen gestaag. Zo is de renovatie van buitenkant van het gebouw al in zijn geheel afgerond. De voor- en zijgevel zijn over de complete breedte voorzien van schuifpuien met veel glas. Nu de werkzaamheden aan de buitenkant klaar zijn, kan direct na de zomer gestart worden met het verbouwen en inrichten van de binnenkant. Te beginnen met het realiseren van de 10 hotelkamers en het restaurant. Deze klus zal – als alles volgens plan verloopt – voor eind dit jaar geklaard zijn. Als alles meezit kunnen de eerste gasten rond de feestdagen in het nieuwe hotel en restaurant terecht.

De 10 hotelkamers zijn allemaal tussen de 22 en 28 m2 groot en hebben een schitterend uitzicht over de stad Tholen. Ook is de prachtige haven vanuit alle hotelkamers goed zichtbaar. Zie onderstaande foto’s voor een voorproefje van dit unieke uitzicht

Naast de realisatie van de hotelkamers zal er ook een start gemaakt worden met de realisatie van het restaurant. Het restaurant zal plaats bieden aan 40 gasten en de bar zal tevens dienen als receptie voor het hotel. Daarnaast zal het met mooi weer ook goed toeven zijn op het buitenterras aan de voorzijde van het hotel en restaurant.

De vorderingen van de complete realisatie zijn te volgen op www.hoteltholen.nl en via die site kunnen potentiële uitbaters of kopers hun interesse kenbaar maken. Belangstellenden kunnen tevens contact opnemen met Jurgen van den Eijnden via tel. 06-24931274 of j.eijnden@kpnmail.nl.